NEA

Με τρία concept η Suzuki στο Τόκιο

SUZUKI-SPECIAL-TOKYO-2016

Με τρία ενδιαφέροντα πρωτότυπα θα δώσει το παρόν στο Tokyo Auto Salon, διεξάγεται στην ιαπωνική πρωτεύουσα από τις 15 έως τις 17 Ιανουαρίου, η Suzuki…

SUZUKI-HUSTLER-SPECIAL-TOKYO-2016Το πρώτο είναι το Ignis Water Activity Concept. Στη συγκεκριμένη εκδοχή του το υπερ- μίνι των 3,70 μέτρων έχει αποκτήσει κάποιες λεποτμέρειες (μάσκα, καθρέφτες, προφυλακτήρες και ζάντες) σε πορτοκαλί χρώμα προκειμένου να τονιστεί ο πιο off road χαρακτήρας του, καθώς και ένας κανό στην οροφή του.

SUZUKI-IGNIS-SPECIAL-TOKYO-2016Το δεύτερο λέγεται Hustler Rough Road Style και είναι το μίνι της εταιρειας σε έκδοση off road, με ανάλογα λάστιχα, μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος και τα πάντα απαραίτητα πλευρικά προστατευτικά. Μη off road είναι το Alto Works GP (αυτό της κεντρικής φωτογραφίας), βαμμένo στα χρώματα των αγωνιστικών της Suzuki στο Moto GP και με τα νούμερα 25 ή 41 στο καπό του, τα οποία αντιστοιχούν στους δύο αναβάτες της ομάδες, τον Maverick Vinales και τον Aleix Espargaro (και οι δύο είναι Ισπανοί).

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!