NEA

Mugen… περιποίηση για τα Civic Type-R, HR-V και S660

HONDA-MUGEN-CIVIC-TYPE-R-2

Η Mugen είναι η εργοστασιακή εταιρεία βελτιώσεων της Honda, η οποία στο Tokyo Auto Salon θα παρουσιάσει τις δικές της εμφατικές Honda εκδοχές…

HONDA-MUGEN-HR-V-3Προφανώς, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αναβαθμίσεις της Mugen στα Civic Type-R και HR-V. Έτσι, λοιπόν, το πρώτο αποκτά νέα, ακόμα πιο επιθετική πίσω φτερούγα σε συνδυασμό με ειδικής σχεδίασης ζάντες και καινούργια διακοσμητικά για τις πολλές εισαγωγές αέρα του αμαξώματος. Ανάλογης λογικής είναι και οι επεμβάσεις στο HR-V, που μπορεί να αποκτήσει φουλ body kit μαζί με σπέσιαλ ζάντες και ειδικές βαφές.

HONDA-MUGEN-S660-RA-8Πιο εκτεταμένες είναι οι επεμβάσεις στην έκδοση Mugen RA του μικρού ρόουντσερ S660, καθώς εδώ υπάρχει και αύξηση της απόδοσης του κινητήρα. Για το S660 υπάρχει και μια πιο απλή έκδοση, που περιορίζεται στο body kit, ενώ εξωτερικές επεμβάσεις μπορούν να γίνουν και στο εξαιρετικά δημοφιλές στην Ιαπωνία βαν Step WGN Spada.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!