ΑΓΩΝΕΣ

Ξεκίνησε με ατύχημα το ράλι Ντακάρ

dakar-2015-mini-guo-meiling

Με το αριστερό ξεκίνησε το Ντακάρ αφού το X-Raid MINI που οδηγούσε η Κινέζα Guo Meiling ξέφυγε από την πορεία του με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 11 θεατές…

dakar_2015_prologue_injured_after_accidentΤο συμβάν έγινε χτες στην διάρκεια της ειδικής Prologue των 11 km (κάτι σαν την Qualifying Stage στο WRC που διαμορφώνεται η σειρά εκκίνησης) με τον κανονικό αγώνα να έχει ξεκινήσει σήμερα. Η ειδική διακόπηκε περίπου στα μισά των συμμετεχόντων λόγω του ατυχήματος με έναν πατέρα και τον 14-χρονο γιο του να βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση με κράνιοεγκεφαλικές κακώσεις, όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα. Όσο για την 47-χρονη Κινέζα, δηλώνει απίστευτα στενοχωρημένη και πως δεν θα συνεχίσει την προσπάθεια της στο Ντακάρ. Πολύ θα σκέπτονται, καλύτερα… και όχι άδικα!

Εδώ να πούμε πως σήμερα ξεκίνησε η πραγματική μάχη στη Νότια Αμερική, με αφετηρία στο Ροζάριο και τερματισμό στη Βίλα Κάρλος Παζ της Αργεντινής. Αυτοκίνητα και φορτηγά θα καλύψουν 258 χιλιόμετρα στην εναρκτήρια ειδική διαδρομή ενώ στις μοτοσυκλέτες και τα quad, η ΕΔ1 ανέρχεται στα 227 χιλιόμετρα.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!