NEA

Πότε έρχεται το νέο Citroen C3;

New Citroen C3 rumored for late 2016 debut

Το νέο supermini των Γάλλων, πιθανότατα θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του στο κοινό τον Οκτώβριο (στο σαλόνι του Παρισιού) με τις πωλήσεις να ξεκινούν προς τα τέλη του έτους…

Σχεδιαστικά το νέο Citroen C3 θα συνδυάζει στοιχεία από το C4 Picasso και το πετυχημένο εμπορικά C4 Cactus, ενώ οι χώροι όπως και οι διαστάσεις του αμαξώματος θα κυμαίνονται περίπου στα ίδια επίπεδα. Στο εσωτερικό θα υπάρχει μινιμάλ άποψη με ψηφιακά όργανα και την στάνταρ πλέον οθόνη αφής που θα συνδυάζεται με τελευταίας γενιάς σύστημα πολυμέσων.

Το νέο C3 θα βασίζεται σε μία αναβαθμισμένη εκδοχή της πλατφόρμας του τωρινού Peugeot 208 με την γκάμα των βενζινοκινητήρων να περιλαμβάνει τους αποδοτικούς τρικύλινδρους στα 1.200 cc (με 82 και 110 PS). Από πλευράς ντίζελ θα υπάρχουν οι 1.6 BlueHDi με 75, 99 και 120 PS, ενώ ορισμένες εκδόσεις θα συνδυάζονται με αυτοματοποιημένο κιβώτιο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!