NEA

Πρεμιέρα στην Γενεύη για το υβριδικό Hyundai Ioniq

Hyundai Ioniq Teaser (3)

Ο αντίπαλος του Toyota Prius θα παρουσιαστεί τέλη του μήνα στην Κορέα και τον Μάρτιο στο σαλόνι της Γενεύης…

Hyundai Ioniq Teaser (1)Όπως είχαμε γράψει το πρώτο ηλεκτροϋβριδικό μοντέλο της Hyundai θα κυκλοφορήσει στους ευρωπαϊκούς δρόμους από τα μέσα του έτους με όπλο του την «αθλητική» του εμφάνιση, αλλά και τις τρεις διαφορετικές επιλογές στην γκάμα του. Πέρα από την κλασική υβριδική με 1.600άρη βενζινοκινητήρα και ενσωματωμένο στην μετάδοση ηλεκτροκινητήρα, θα υπάρχει και μια που θα μπαίνει στην πρίζα με σχετική αυτονομία (plug-in hybrid με ηλεκτρική αυτονομία στα 20-30 km). Μάλιστα, η 3η εκδοχή θα είναι μία αμιγώς ηλεκτροκίνητη και ενδιαφέρον θα έχει όταν ανακοινωθεί η αυτονομία της.

Hyundai Ioniq Teaser (2)Τώρα, αυτά που βλέπετε είναι μερικά σκίτσα που δείχνουν ένα συμπαθητικό αισθητικά τετράθυρο σύνολο με liftback στιλ, ενώ στο εσωτερικό ξεχωρίζουν οι ψηφιακές οθόνες στην κονσόλα και στον πίνακα οργάνων. Αξίζει να σημειωθεί πως και μέσα στο 2016 θα δούμε ανάλογο πρόταση και από την Kia, η οποία θα ονομάζεται Niro και θα μοιράζεται τα ίδια μηχανικά μέρη βασισμένα στην κοινή ολοκαίνουργια πλατφόρμα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!