NEA

Με SUV αέρα το… αγροτικό Honda Ridgeline!

Honda-Ridgeline-2017-22

Στην έκθεση του Ντιτρόιτ η Honda παρουσίασε κάτι που αγαπούν πάρα πολύ οι Αμερικάνοι, ένα νέο pick-up με χαρακτηριστικά και δυνατότητες ενός SUV!

To νέο αγροτικό της Honda βασίζεται και πάλι σε ένα αυτοφερόμενο πλαίσιο -και όχι σε ένα ξεχωριστό τύπου σκάλας- και αν κρίνουμε από την ομοιότητά του στο εμπρός μέρος με το CR-V μπορούμε κάλλιστα να πούμε πως σε σημαντικό βαθμό είναι ένα SUV με καρότσα! Άλλωστε για τους Αμερικάνους τα pick-up έχουν αυτήν ακριβώς την έννοια και παραλληλίζονται με τα οχήματα ελευθέρου χρόνου.

Ο κινητήρας του νέου Honda Ridgeline είναι ένας V6 i-VTEC 3.5 με άμεσο ψεκασμό, o οποίος συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο. Ανάλογα με την έκδοση η ισχύς μεταφέρεται στους εμπρός ή στους τέσσερις τροχούς μέσω του συστήματος τετρακίνησης i-VTM4 της Honda. Από το εσωτερικό δεν λείπουν και πρακτικά στοιχεία, όπως τα γνωστά και ιδιαίτερα έξυπνα Magic Seats. Μεγάλη και πρακτική είναι η καρότσα, με την πόρτα της να ανοίγει τόσο προς το πλάι όσο και προς τα κάτω, ενώ όπως και η προηγούμενη γενιά, έτσι και η καινούργια έχει έναν κρυφό χώρο αποσκευών από κάτω ο οποίος ασφαλίζει.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!