NEA

“Shoulders of Giants”, το νέο σποτ της Nissan για το TITAN

Η Nissan λανσάρει στις ΗΠΑ τη νέα γενιά του Nissan Titan XD full-size pickup, με ένα συναρπαστικό σποτ 90 δευτερολέπτων, που προβλήθηκε για πρώτη φορά στα playoffs του Αμερικανικού Κολεγιακού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου.

2015-535519-2016-nissan-titan-xdΜέσα από συγκινητικά στιγμιότυπα, η Nissan αναγνωρίζει τα Chevrolet, Ford και Dodge, ως pick-up που έχουν εδραιωθεί στην αγορά των ΗΠΑ εδώ και δεκαετίες. Όμως με τον ερχομό του νέου full-size pickup “Every Duty” Nissan Titan XD, το ταμπού σπάει με έναν τρόπο ξεκάθαρο που φαίνεται και στο εν λόγω σποτ.

Nissan_TITAN_Warrior_Concept_04Αξιοσημείωτο είναι πως στο Ντιτρόιτ η Nissan παρουσίασε και το Warrior Concept που εντυπωσιάζει με το πολύ μεγαλύτερο, με ένα πιο φουσκωμένο αμάξωμα που όχημα στρατιωτικών επιχειρήσεων, με περίπου 76 cm περισσότερα από κάθε πλευρά, αυξημένο ύψος κατά επίσης 76 mm από το έδαφος και 18άρες ζάντες με «μπαλονάτα» λάστιχα διαμέτρου 37 ιντσών! Μάλιστα, στην γκρι ματ βαφή με τις μαύρες και πορτοκαλί αποχρώσεις το Warrior δείχνει τόσο κακό όσο πρέπει για να κλέψει τις εντυπώσεις.

Nissan_TITAN_Warrior_Concept_16To πακέτο του… πολεμιστή συμπληρώνουν οι LED προβολείς, οι τετραπλές απολήξεις, τα προστατευτικά του αμαξώματος, οι αλουμινένιες ποδιές, ενώ στο εσωτερικό τον πρώτο λόγο έχει το κάρμπον και το δέρμα. Κάτω από το καπό υπάρχει ο γνωστός V8 turbo-diesel με τους 310 PS που συνδυάζεται με ένα heavy-duty αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!