NEA

Audi, νέο ρεκόρ πωλήσεων για το 2015

Audi R8 e-tron

Η Audi πέτυχε νέο ρεκόρ πωλήσεων το 2015, καθώς παγκοσμίως παρέδωσε 1.803.250 αυτοκίνητα, μια αύξηση κατά 3,6% σε σχέση με το 2014…

Στην Ευρώπη, οι πωλήσεις της Audi για την χρονιά που πέρασε είχαν αύξηση 4,8%, με νέο ρεκόρ παραδόσεων 799.950 αυτοκινήτων. Στην Ελλάδα, παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, οι πωλήσεις της αυξήθηκαν κατά 9,7%, φτάνοντας τις 2.688 παραδόσεις.

Μάλιστα, το αποτέλεσμα προέκυψε χωρίς τα νέα Audi A4, Q7 και R8 να είναι διαθέσιμα ταυτόχρονα σε όλες τις αγορές του κόσμου. Επίσης, η Audi ήταν η πιο επιτυχημένη premium μάρκα σε Ευρώπη και Κίνα, ενώ το Δεκέμβριο, 158.450 άνθρωποι παγκοσμίως, επέλεξαν την Audi αυξάνοντας τις πωλήσεις της κατά 5,6%.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!