ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αίσθηση οδήγησης Bilstein για VW up!, Skoda Citigo και SEAT Mii

BILSTEIN VW up Skoda Citigo SEAT Mii5 (3)

Το τρίο VW up!, Skoda Citigo και SEAT Mii αποτελούν εξαιρετικές επιλογές για οδήγηση εντός πόλης, μπορούν όμως να αποδειχθούν ιδιαίτερα απολαυστικά και κατά την οδήγηση στην εξοχή…

BILSTEIN VW up Skoda Citigo SEAT Mii5 (2)Σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει το κοντό μεταξόνιο, που προσφέρει μεγάλη ευελιξία – η ποιότητα του συστήματος ανάρτησης όμως είναι εξίσου καθοριστικής σημασίας. Γι’ αυτό η Bilstein προσφέρει μία εκτενή σειρά από ανταλλακτικά και εξοπλισμό επιδόσεων για τους λάτρεις της γρήγορης οδήγησης.

Το αμορτισέρ BilsteinB4 με τεχνολογία πίεσης αερίου εγγυάται μέγιστη ασφάλεια και απόσβεση κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, καθώς και υψηλά επίπεδα πρόσφυσης και χειρισμούς ακριβείας. Ως «βελτιωτικά ανταλλακτικά» το BilsteinB6 προσφέρει βέλτιστες επιδόσεις και άνεση. Για όσους έχουν σαν στόχο το χαμήλωμα, η κατάλληλη επιλογή είναι το κοντύτερο αμορτισέρ υψηλών επιδόσεων BilsteinB8, που προσφέρει στο up!, Citigo και το Mii πρόσθετη δυναμική.

Η Bilstein προσφέρει επίσης στους λάτρεις της sport οδήγησης το ολοκληρωμένο σύστημα ανάρτησης B12, το οποίο έχει ρυθμιστεί κατά τη διάρκεια δοκιμών σε συνεργασία με τον κατασκευαστή ελατηρίων Eibach. Εάν σαν ενδιαφέρει η προσαρμογή στη ρύθμιση του ύψους, η coilover ανάρτηση BilsteinB14 είναι η σωστή επιλογή για εσάς. Βασισμένη σε τεχνολογία αγώνων, η ανάρτηση αυτή είναι ιδιαίτερα ευέλικτη, χάρη στο εύρος ρύθμισης των 20 χιλιοστών, γεγονός που την καθιστά εξαιρετική επιλογή.

BILSTEIN_Logo_4c_larg (1)BILSTEIN B4

  • Κωδικός: 22-222046 ΕΑ
  • Κωδικός: 19-222073 ΠΑ

BILSTEIN B6

  • Κωδικός: 22-222084 ΕΑ
  • Κωδικός: 24-222099 ΠΑ

BILSTEIN B8

  • Κωδικός: 22-222107 ΕΑ
  • Κωδικός: 24-222112 ΠΑ

BILSTEIN B12

  • Κωδικός: 46-259516

BILSTEIN B14

  • Κωδικός: 47-238046

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!