NEA

Το facelift VW Golf θα παρουσιαστεί στην Γενεύη

Volkswagen-Golf_GTI_2013_caroto_test (2)

Σημαντικές διαφοροποιήσεις δεν αναμένονται ούτε στους κινητήρες, ενώ οι πληροφορίες λένε πως δεν θα μεταβληθούν ούτε οι τιμές πώλησης…

Νωρίτερα από ότι έλεγαν οι προβλέψεις, η VW θα παρουσιάσει αρχές Μαρτίου, στη Γενεύη, την ανανεωμένη εκδοχή του διαχρονικού best seller της, προκειμένου η 7η γενιά Golf να παραμείνει ανταγωνιστική. Μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή του φυσικά και δεν αναμένονται -ούτως ή άλλως ακόμη και κάθε γενιά δεν αποκλίνει σημαντικά σχεδιαστικά από την απερχόμενη- και το μόνο αξιοσημείωτο θα είναι οι προβολείς LED.

Οι οποίοι δεν θα είναι διαθέσιμοι μόνο στα GTE και e-Golf αλλά σε όλη τη γκάμα. Τώρα, στο εσωτερικό πέρα από το καινούργιο σύστημα infotainment με πλήρη δυνατότητα ενσωμάτωσης smartphone και έλεγχο μέσω χειρονομιών, θα υπάρχει -ως εξτρά πλην των GTI και R όπου θα είναι στάνταρ- ο ψηφιακός πίνακας οργάνων από το Passat.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!