NEA

Ρεκόρ πωλήσεων για την SsangYong χάρη στο Tivoli

tivoli-red

Το νέο Tivoli έχει σημειώσει τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην πολυετή παρουσία της μάρκας, πουλώντας 63.693 μονάδες παγκοσμίως…

Ssangyong-Tivoli-2015-test-11Ένα νούμερο που ξεπερνά σημαντικά το προηγούμενο ρεκόρ του Rexton, που το 2004, είχε πουλήσει συνολικά 54.274 αυτοκίνητα. Συγκεκριμένα, το 2015 ήταν μια πολύ καλή χρονιά για την SsangYong, η οποία ανακοίνωσε παγκόσμιες πωλήσεις ύψους 144.764 μονάδων, από τις οποίες οι 99.664 αφορούν την εσωτερική αγορά της Κορέας και οι 45.100 μονάδες εξαγωγές. Έτσι η SsangYong Motor ξεπέρασε για 3η συνεχόμενη χρονιά το στόχο των 140.000 αυτοκινήτων παγκοσμίως, κυρίως χάρη στις πωλήσεις του νέου της premium compact SUV, του Tivoli, το οποίο γνωρίζει επιτυχία σε όλες τις αγορές που πωλείται.

Ssangyong-Tivoli-2015-test-05Όπως δήλωσε ο CEO της SsangYong Motors, Choi Johng-sik «το 2015 η SsangYong διατήρησε τη συνεχή ανάπτυξη για 6η χρονιά στην εγχώρια αγορά, καταφέρνοντας τα υψηλότερα νούμερα πωλήσεων μετά από 12 χρόνια. Σκοπεύουμε να ενδυναμώσουμε τις παγκόσμιες πωλήσεις μας, εστιάζοντας στο Tivoli, καθώς και στο νέο μας μοντέλο που βασίζεται σε αυτό και προετοιμάζουμε να παρουσιάσουμε άμεσα, στις αρχές της νέας χρονιάς».

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!