NEAΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

To απίστευτο Hublot MP-05 των 300.000 δολαρίων!

Hublot Launches Refreshed LaFerrari-Inspired Watch With Sapphire (1)

Η ελβετική Hublot παρουσίασε τη νέα έκδοση Sapphire, του πανάκριβου ρολογιού που είναι εμπνευσμένο από την LaFerrari και που θα κατασκευαστεί σε μόλις 20 κομμάτια!

Πριν από δύο χρόνια είχαμε γράψει για το… hyperwatch της Hublot, ένα κομψοτέχνημα που οι ειδικοί της ελβετικής εταιρίας ωρολογοποιίας σχεδίαζαν, εξέλιξαν και κατασκεύαζαν κομμάτι με κομμάτι παράλληλα με την δημιουργία της LaFerrari. Το πρώτο MP-05 κατασκευάστηκε σε 50 κομμάτια, ενώ η εταιρία φαίνεται πως ξεπούλησε και ανακοίνωσε την κατασκευή ενός δεύτερου ρολογιού, ίδιας τεχνολογίας Turbillon.

Το MP-05 Sapphire ονομάζεται έτσι επειδή το κέλυφος του αποτελείται από ζαφείρι και αποτελείται από 5 μπλοκ, χρειάστηκε 18 μήνες εξέλιξης και περίπου 600 εργατοώρες για να κατασκευαστεί το κάθε ρολόι. Ούτε supercar να ήταν, αν σκεφτεί κανείς πως η Ferrari California T κοστίζει περίπου τα ίδια χρήματα! Περισσότερα για το MP-05 μπορείτε να διαβάσετε στο σχετικό άρθρο, όπου υπάρχει και ένα πολύ ωραίο βίντεο!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!