NEA

Hublot MP-05, ένα… superwatch $300.000!

Hublot_MP05_LaFerrari (11)

Τι κοινό μπορεί να έχει ένα supercar με ένα superwatch; Την LaFerrari μιας και το κομψοτέχνημα ωρολογοποιίας είναι εμπνευσμένο από το μοντέλο της ιταλικής φίρμας!

Η Hublot κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ενσωματώσει το στιλ της LaFerrari σε ένα ρολόι χεριού. Για να γίνει κάτι τέτοιο οι ειδικοί της ελβετικής εταιρίας ωρολογοποιίας σχεδίαζαν, εξέλιξαν και κατασκεύαζαν κομμάτι με κομμάτι το MP-05 LaFerrari (έτσι όπως ονομάζεται το ρολόι) παράλληλα με την δημιουργία του supercar της Ferrari. Μόλις 50 συλλεκτικά κομμάτια θα υπάρξουν, για την ακρίβεια 499 μιας και το «υπ΄ αριθμόν 1» θα δωρισθεί στην Ferrari. Το καθένα από τα υπόλοιπα Hublot MP-05 θα στοιχίζει περίπου $300.000, συνολικά $1,3 εκ. αν θέλετε να αποκτήσετε πακέτο και την LaFerrari (ποιος ξέρει ίσως σε αυτή την περίπτωση να γίνεται καλύτερη τιμή!).

SMS==> Ντιζάιν, η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά!

To ρολόι αποτελείται από 637 μικροεξαρτήματα και ο αριθμός αποτελεί ρεκόρ για τα δεδομένα της Hublot. Ζεύγοι από μικρούς κυλίνδρους (για την ακρίβεια 11 βαρελάκια) προσφέρουν ενέργεια για να λειτουργεί το ρολόι έως 50 μέρες (φανταστείτε κάτι σαν kinetic) ακόμη και αν αυτό είναι ακίνητο ενώ η επίδοση αυτή αποτελεί ρεκόρ για ρολόι τύπου Turbillon (ένα τέτοιο ρολόι τείνει να αντισταθμίζει τα λάθη που προκαλούνται από την τοποθέτηση του αυξάνοντας την ακρίβεια του, η τεχνολογία προέρχεται από ρολόγια τσέπης και το πρώτο που πωλήθηκε ήταν το 1805).

SMS==> Ferrari, τα πάντα όλα για το HY-KERS!

caroto

Ένας για όλους και όλοι για το caroto.gr! Το προφίλ της ομάδας του μοναδικού site στο διαδίκτυο που εστιάζει στην τεχνολογία του αυτοκινήτου!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!