NEA

Πότε έρχεται το SUV της Seat;

Seat-SUV-Aran-fotoshowImage-d6d3f4c8-923830

Μετά από πολλά χρόνια φημολογίας και αναμονής, η Seat θα παρουσιάσει στην Γενεύη το πρώτο της πραγματικό SUV με πιθανά ονόματα τα Aran ή Tecta. Στις αγορές από το καλοκαίρι…

Seat-SUV-Aran-fotoshowImage-8908803c-923829Μέχρι να ανακοινωθούν τα επίσημα στοιχεία, εδώ βλέπετε μια εικόνα που διέρρευσε από το μενού του Seat SUV, το οποίο θα κατασκευάζεται στην Τσεχία, παράλληλα με το μεγαλύτερο Skoda Kodiak. Σχεδιαστικά, θα υπάρχουν αρκετά κοινά στοιχεία με το πρωτότυπο 20V20, ενώ το ίδιο θα ισχύσει και για το εσωτερικό. Από πλευράς διαστάσεων το Aran ή Tecta θα έχει μήκος κάτω από 4,40 μέτρα, τα πρώτα στοιχεία κάνουν λόγο για 4,363 μέτρα και το μεταξόνιό του θα είναι 2.683 mm. Η βάση του θα είναι το μεταβλητό πλαίσιο MQB, η κίνηση θα μεταδίδεται κανονικά στους εμπρός τροχούς, ενώ οι κορυφαίες του εκδόσεις θα είναι τετρακίνητες με ηλεκτροϋδραυλικό συμπλέκτη Haldex.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!