ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πως τσέκαρε ο Bill Gates τους υπαλλήλους του;

bill_gates_shutterstock

Ο 60χρονος πλέον δισεκατομμυριούχος και ιδιοκτήτης της Microsoft, είπε σε συνέντευξή του στο BBC πως έλεγχε τους υπαλλήλους του από τις πινακίδες των αυτοκινήτων τους!

gatesallenΟ Bill Gates είναι γνωστός για την εργασιομανία του και στα πρώτα του βήματα ως διευθυντής απομνημόνευε τις πινακίδες κυκλοφορίας των υπαλλήλων του για να ελέγχει την ώρα άφιξης και αναχώρησης από το γραφείο! «Με αυτό τον τρόπο μπορούσα να δω στο πάρκινγκ πότε ερχόταν ή πότε έφευγε κάποιος. Φυσικά, όσο η εταιρία μεγάλωνε έχανα και τον λογαριασμό». Η Microsoft ιδρύθηκε μαζί με τον Paul Allen το 1975 και σήμερα ο Bill Gates είναι ένας από τους 20 πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου με περιουσία στα 79,2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Porsche-959-2Το πιο γνωστό αυτοκίνητο του, ήταν μία Porsche 959, η οποία παρόλο που δεν πληρούσε τις αμερικανικές προδιαγραφές στα crash-test, μπορούσε να την οδηγεί χάρη σε μία εξαίρεση από την κυβέρνηση Κλίντον για συλλεκτικά αυτοκίνητα (οι κακές γλώσσες λένε πως η εξαίρεση αυτή προέκυψε μετά από πίεση του Gates!). Αυτό έγινε το 1999, περίπου μία δεκαετία αφότου η Porsche ήταν «παρκαρισμένη» στο λιμάνι του Σιάτλ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!