NEA

Audi RS Q3 Performance με 367 άλογα!

Audi RS Q3 performance

Στο σαλόνι της Γενεύης η Audi θα παρουσιάσει το RS Q3 Performance που θα έχει κάτω από τον καπό του τον ίδιο 5-κύλινδρο των 2,5 lt που συναντάμε και στο RS3…

Οπτικά το Audi RS Q3 Performance ξεχωρίζει κυρίως με τη χαμηλωμένη κατά 20 χιλιοστά ανάρτησή του, ενώ υπάρχουν και άλλες δευτερεύουσες διαφοροποιήσεις από το απλό, που έχουν να κάνουν με άλλες χρωματικές επιλογές για την περίσταση, κάτι που ισχύει και για το εσωτερικό του. Για την περίσταση ο 5-κύλινδρος των 2.500 cc αποδίδει 367 PS / 465 Nm (δηλ. +27 PS / 15 Nm σε σχέση με τo απλό RS Q3), το κιβώτιο είναι ένα αυτόματο διπλού συμπλέκτη με 7 σχέσεις, ενώ για την τετρακίνηση υπάρχει o γνωστός ηλεκτροϋδραυλικός συμπλέκτης Haldex. Στο Performance το 0-100 ολοκληρώνεται σε 4,4 sec (αντί 4,0 του απλού RS Q3), ενώ η τελική φτάνει τα 270 km/h.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!