NEA

Διαρροή για το Volvo V90

Volvo V90 leaked official pics (3)

Μερικές εβδομάδες προτού γίνει η επίσημη πρεμιέρα στην Γενεύη και ήδη κυκλοφορούν οι πρώτες φωτογραφίες της στέισον εκδοχή του νέου S90…

Αν ισχύει πως τα εμπάργκο υπάρχουν για να σπάνε, τότε από τον κανόνα δεν αποκλίνει και το V90 που αποκαλύπτεται αρκετά νωρίτερα από τις 18 Φεβρουαρίου, όπου και έχει προγραμματισθεί η διαδικτυακή παρουσίαση. Όπως είναι λογικό και όπως έχουμε γράψει, η σχεδιαστική γραμμή ακολουθεί αυτή του νέου S90 με την ειδοποιό διαφορά να εντοπίζεται από την μεσαία κολόνα και πίσω.

Συγκεκριμένα στα φωτιστικά σώματα που ενσωματώνονται στις τελευταίες κολόνες και εκτείνονται και οριζόντια προς το εσωτερικό της πόρτας του πορτμπαγκάζ. Το εσωτερικό προέρχεται αυτούσιο από το S90, όπως και η γκάμα των δίλιτρων  υπερτροφοδοτούμενων κινητήρων με την υβριδική T8 να αποδίδει 410 άλογα. Για περισσότερα, μείνετε δικτυωμένοι… στο πιο αγαπημένο σας καρότο, το caroto.gr!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!