NEA

Τι λείπει από την εικόνα της Audi;

Audi teases fourth Q model

Η γερμανική εταιρία έδωσε στην δημοσιότητα το παραπάνω teaser με τα Q3, Q5 και Q7 και προφανώς η κενή θέση αντιστοιχεί στο επερχόμενο Q2…

Σε περίπου τρεις εβδομάδες το σαλόνι της Γενεύης θα σηκώσει αυλαία και ανάμεσα στα νέα μοντέλα που θα παρουσιαστούν θα είναι και το τέταρτο Q της Audi. Μάλιστα, η γερμανική εταιρία για να επιδείξει την SUV γκάμα της, την παράταξε σε πάρκινγκ αφήνοντας μία κενή θέση που θα συμπληρωθεί σύντομα.

Όπως έχουμε γράψει, το νέο Audi Q2 θα αποτελέσει την βάση στην γκάμα της μάρκας, θα λανσαριστεί στην αγορά από το καλοκαίρι, θα βασίζεται στην πλατφόρμα MQB, η τετρακίνηση θα υπάρχει μόνο σε συγκεκριμένες εκδόσεις, η γκάμα θα περιλαμβάνει τους σύγχρονους TDI και TSI κινητήρες, ενώ σε περίπου έναν χρόνο θα δούμε και την top εκδοχή S2. Περισσότερα, οσονούπω!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!