NEA

Προς πώληση η τελευταία «αληθινή» Lamborghini!

1999 Lamborghini Diablo SV (1)

Για πολλούς η αυθεντική περίοδος της Lamborghini τελειώνει κάπου πριν από 18 χρόνια, όταν η ιταλική φίρμα πέρασε στα χέρια του ομίλου Volkswagen…

Για κάποιους άλλους η εξαγορά της μάρκας από τους Γερμανούς σήμανε μία αναγεννησιακή φάση. Όπως και να ΄χει, αυτή η σπέσιαλ Diablo SV που βλέπετε κατασκευάστηκε εκείνη την μεταβατική χρονιά και σύμφωνα με τις φήμες είναι η τελευταία Lamborghini που βγήκε από το εργοστάσιο Sant’ Agata (δηλ. πριν την εξαγορά). Η συναρμολόγηση του αυτοκινήτου ολοκληρώθηκε στις 21 Δεκεμβρίου του 1991 και έκτοτε έχει διανύσει 51.000 χλμ.

Σύμφωνα με την Silverstone Actions, η δεξιοτίμονη Diablo SV έχει μία μοναδική περλέ κόκκινό-πορτοκαλί βαφή, ενώ το σασί και η ανάρτηση επισκευάσθηκαν πλήρως πριν από τρία χρόνια έναντι 15.000 ευρώ. Η Grimaldi Engineering έχει πιστοποιήσει ήδη την αυθεντικότητα των μηχανικών μερών και το γνήσιο του V12 των 5,7 lt με τους 530 ίππους που δίνουν ένα 0-100 σε 3,9 sec. Το σαζμάν είναι 5άρι και η ροπή περνά στους πίσω τροχούς.

Η δημοπράτηση της 1999 Lamborghini Diablo SV θα λάβει χώρα στις 5-6 Μαρτίου, στην διάρκεια έκθεσης κλασικού αυτοκινήτου με την Silverstone Auctions να εκτιμά πως η τιμή μπορεί να πιάσει τα 220.000 ευρώ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!