NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Volvo V90, η αποκάλυψη [vid]

Μετά από τις πρώτες φωτογραφίες που διέρρευσαν τις προάλλες, η Volvo αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα το πρώτο υλικό γύρω από το νέο της μεγάλο στέισον.

volvo_v90Δεν απομένουν παρά δυο περίπου εβδομάδες για την επίσημη πρώτη του μοντέλου, στην έκθεση της Γενεύης. Παρόλα αυτά, μπορούμε από σήμερα να πάρουμε μία καλή γεύση αυτού που θα μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο σχετικό περίπτερο της Volvo. To νέο V90 είναι το τρίτο σε σειρά όχημα της Σουηδικής εταιρίας που θα βασίζεται στην πλατφόρμα SPA (Scalable Product Architecture). Πέρα μάλιστα από τον όμορφο εξωτερικό σχεδιασμό, θα προσφέρει ιδιαίτερα αυξημένους εσωτερικούς χώρους. Ενδεικτικά, το διαμέρισμα των αποσκευών θα ξεπερνά τα 1.500 λίτρα, με την αναδίπλωση των καθισμάτων!

Ολόκληρη η γκάμα του μοντέλου θα βασίζεται σε τετρακύλινδρους κινητήρες. Στην κορυφή τοποθετείται η έκδοση Τ8 Twin Engine Hybrid που συνδυάζει ένα turbo δίλιτρο βενζινοκινητήρα με έναν ισχυρό ηλεκτροκινητήρα, αποδίδοντας συνολικά 407 ίππους και 640Nm. Αυτό τουλάχιστον μέχρι την έλευση της έκδοσης Polestar, που θα ανεβάσει ακόμα ψηλότερα τον πήχη. Αρκετά όμως με τα λόγια. Στα 4 videos που δημοσιοποίησε η Volvo θα βρείτε πολλά περισσότερα στοιχεία και λεπτομέρειες για το αυτοκίνητο.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!