NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανανέωση για το Peugeot 2008 [vid]

Μετά από τρία χρόνια παρουσίας του στην αγορά, το 2008 αλλάζει ελαφρά το παρουσιαστικό του, εξοπλίζεται με νέα στοιχεία και επιστρέφει δριμύτερο.

peugeot_2008_flΕμφανισιακά δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορές για το Peugeot 2008. Ορισμένες μικροαλλαγές εστιάζονται στη μάσκα μπροστά, που πλέον φέρει και το λογότυπο της Peugeot, στα περιμετρικά πλαστικά, στην οροφή και στα φωτιστικά σώματα. Παράλληλα, η χρωματική παλέτα του μοντέλου εμπλουτίστηκε με δύο νέες αποχρώσεις, emerald crystal και ultimate red. Επίσης, για πρώτη φορά θα διατίθεται και μία έκδοση 2008 GT Line, με διάφορες οπτικές διαφοροποιήσεις. Με τη σειρά του, το εσωτερικό και συγκεκριμένα το ταμπλό, φιλοξενεί πλέον μία έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών, που πλέον διαθέτει και συμβατότητα Apple Carplay.

Αναφορικά με τους κινητήρες, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επιλέξουν από μία αρκετά μεγάλη γκάμα, που θα περιλαμβάνει τόσο σύνολα βενζίνης όσο και πετρελαίου. Ενδεικτικά αναφέρουμε το νέο μοτέρ των 1.2 λίτρων, στις εκδόσεις PureTech 82, PureTech 110 S&S, και PureTech 130 S&S. Από ντίζελ πάλι, υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές, εκ των οποίων οι βασικές είναι στα 1.6 λίτρα, BlueHDi 75, BlueHDi 100, BlueHDi 100 S&S και BlueHDi 120 S&S.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!