NEA

Αποκάλυψη για την Maserati Levante!

Maserati-Levante_2017_1000 (4)

Αυτή την φορά οι Ιταλοί δεν καθυστέρησαν και μετά τις διαδικτυακές διαρροές αποφάσισαν να παρουσιάσουν επίσημα το πρώτο τους SUV…

Maserati-Levante_2017_1000 (1)Όπως είχαμε γράψει, η Maserati μπαίνει στο κλαμπ των εξεζητημένων εταιριών που λανσάρουν για πρώτη φορά ένα SUV στην ιστορία τους και η αρχή θα γίνει με την παγκόσμια πρεμιέρα της Levante, στο σαλόνι της Γενεύης (αρχές Μαρτίου). Από τις πρώτες φωτογραφίες φαίνεται ξεκάθαρα η χαρακτηριστική ιταλική μάσκα με τους στενούς προβολείς και την τρίαινα της Maserati.

Maserati-Levante_2017_1000 (3)Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί κανένα στοιχείο πέρα από τις φωτογραφίες, αλλά είναι σίγουρο πως η Levante θα έχει μία σοφιστικέ ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση, την γνωστή τετρακίνηση Q4 και ένα αυτόματο 8άρι κιβώτιο. Αρχικά, το λανσάρισμα θα περιλαμβάνει δύο V6 τρίλιτρες εκδόσεις βενζίνης με 350 και 430 άλογα (τα μοτέρ προέρχονται από τις Ghibli και Quattroporte), με 0-100 σε 6,3 και 5,2 sec, αντίστοιχα.

Maserati-Levante_2017_1000 (2)Θα υπάρξει και μια επίσης τρίλιτρη V6 ντίζελ έκδοση που θα έχει το 0-100 σε 6,9 sec,  ενώ αργότερα πιθανότατα θα υπάρξει V8 top έκδοση, καθώς και μία plug-in υβριδική. H Levante θα διεκδικήσει μερίδιο κυρίως από την Porsche Cayenne, θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο Mirafiori στο Τορίνο και τα πρώτα αυτοκίνητα έχουν ήδη προγραμματισθεί για να παραδοθούν την άνοιξη. Για περισσότερα, μείνετε δικτυωμένοι στο caroto.gr!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!