NEA

Ανανέωση και 1.500άρης ντίζελ για το Ford Kuga

Ford-Kuga_2017_1000 (7)

H Ford έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του ανανεωμένου Kuga που πέρα από τις αισθητικές αλλαγές αποκτά και μία downsizing ντίζελ έκδοση…

Ford-Kuga_2017_1000 (3)Το ανανεωμένο Kuga έκανε ήδη την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στην Βαρκελώνη και στο Mobile World Congress ώστε να δοθεί η σχετική προβολή στον πλούσιο τεχνολογικό εξοπλισμό με νέα συστήματα, καθώς και στην πλατφόρμα SYNC 3 με πλήρη υποστήριξη πολυμέσων, smartphone και φωνητικών εντολών σε διάφορες γλώσσες. Από την άλλη, το facelift του Kuga δεν αποκλίνει από την γνωστή συνταγή με τους επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και προβολείς.

Ford-Kuga_2017_1000 (6)Ωστόσο, το σημαντικότερο νέο είναι η προσθήκη της ντίζελ έκδοσης 1.5 TDCi που αποδίδει 120 άλογα, έχει εκπομπή 115 g CO2/km και που έχουμε ήδη δοκιμάσει στο νέο Focus και νέο Mondeo. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό κινητήρα που αναμένεται να δώσει νέα προοπτική στο Kuga που από πλευράς ντίζελ διέθετε μέχρι πρότινος μόνο δίλιτρα μοτέρ με 150 άλογα το προσθιοκίνητο και 180 άλογα το τετρακίνητο (εδώ η δοκιμή με τον 1.500άρη βενζίνης στα 150 άλογα και με τετρακίνηση).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!