NEA

Teaser εικόνες για το VW Polo SUV

Autodesk VRED Professional 2014 SR1-SP7

Μια πρώτη ένδειξη για το Polo SUV αποτελούσε το πρωτότυπο T-Roc με τα προσθαφαιρούμενα τμήματα οροφής που είχαμε δει πριν από δύο χρόνια στην Γενεύη…

VW-T-ROCΣτην ίδια έκθεση θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του Polo SUV που θα αντικαταστήσει στη μελλοντική γκάμα της VW το Taigun. To μικρό SUV που έχει παρουσιαστεί πριν από μερικά χρόνια, αντιγράφηκε πριν καν κυκλοφορήσει από τους Κινέζους και τελικά οι ιθύνοντες της μάρκας θεώρησαν πως με μήκος 3,86 μέτρων και μεταξόνιο 2,47 μέτρων (5 εκατοστά μεγαλύτερο από αυτό του UP!) ήταν υπερβολικά μικρό.

VW-GENEVA-TEASER-2Τώρα, οι teaser εικόνες που βλέπετε αφορούν ένα πρωτότυπο που θα παρουσιάσει η VW στην έκθεση της Γενεύης και το οποίο με τη σειρά του θα προλογίσει ένα καινούργιο SUV, που θα βασίζεται στο Polo. Και λογικά θα διαθέτει όλα εκείνα τα οπτικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν ένα μοντέλο αυτής της λογικής και την κατηγορίας. Το βέβαιο είναι ότι το πρωτότυπο θα διαθέτει το interface επικοινωνίας οδηγού- μηχανής του Budd-e, που παρουσιάστηκε στο Ντιτρόιτ και το οποίο βασίζεται σε χειρονομίες και φωνητικές εντολές.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!