NEA

Πολυτελείς εκδόσεις Nissan Qashqai και X-Trail στην Γενεύη

NISSAN-PREMIUM-EDITIONS-GENEVA-2016-4A

Η ιαπωνική εταιρία θα παρουσιάσει στην Γενεύη δύο ειδικές εκδόσεις με μία πιο premium προσέγγιση στα δύο μεγαλύτερα SUV της…

Τα Qashqai Premium Concept και X-Trail Premium Concept διαθέτουν στοιχεία, όπως χρώματα και  υλικά, που υποδηλώνουν την κοινή καταγωγή τους. Το πρώτο είναι δημιούργημα του Κέντρου Σχεδιασμού της Nissan στην Ευρώπη (NDE) που εδρεύει στην καρδιά του Λονδίνου, ενώ το δεύτερο του Παγκόσμιου Κέντρου Σχεδιασμού της Nissan (GDC), στην Ιαπωνία.

Με ένα κομψό μαύρο ματ χρώμα να το χαρακτηρίζει το Qashqai Premium Concept συνδυάζει έξυπνα το σχεδιασμό, το χρώμα καθώς και τα νέα υλικά. Το σύνολο συμπληρώνει αρμονικά ένα υψηλής ποιότητας χρυσό χρώμα του χαλκού, αναδεικνύοντας τις λεπτομέρειες σε διάφορα σημεία του αμαξώματος. Εμφατικό στοιχείο είναι και η χρήση ανθρακονημάτων στα χαμηλά σημεία του αμαξώματος, όπως και οι ζάντες των 20 ιντσών.

Στο εσωτερικό του η χρήση υλικών όπως το μαλακό λευκό δέρμα Nappa με το καπιτονέ φινίρισμα στο κεντρικό τμήμα της πλάτης αλλά και τη βάσης των καθισμάτων, ανεβάζουν αισθητά την αίσθηση της ποιότητας και της πολυτέλειας για την κατηγορία. Σε αυτό συμβάλλει και η χρήση ενός μοναδικού υλικού από ίνες άνθρακα σε απόχρωση του χαλκού, μαζί με ένα εντυπωσιακό μαύρο σατέν χρώμιο και γυαλιστερό μαύρο χρώμα, στο τιμόνι και τον επιλογέα ταχυτήτων.

Αντίθετα στο X-Trail Premium Concept το κύριο χρώμα είναι το λευκό ματ, ενώ το καπό και η οροφή χαρακτηρίζονται από το σκούρο μαύρο των ανθρακονημάτων, εξασφαλίζοντας μια premium και συνάμα σκληροτράχηλη αίσθηση. Που τονίζεται από το πολυτελές χρώμα του χαλκού μπροστά, καθώς και από τους εμφατικούς τροχούς των 20 ιντσών.

Στο εσωτερικό κυριαρχεί το δέρμα, με ένα μαύρο χρώμα που αντανακλά και σε αυτή την περίπτωση τον περιπετειώδη χαρακτήρα του X-Trail. Τα καθίσματα είναι κατασκευασμένα με ένα συνδυασμό premium δερμάτων, όπου το σκούρο μαύρο χαρακτηρίζει τα προσκέφαλα και τις πλευρές τους, σε απόλυτη αρμονία με το χρυσαφί δερμάτινο φινίρισμα Ultrasuede® στο κεντρικό τμήμα της πλάτης και της βάσης τους.  Στο ταμπλό και τις πόρτες οι επενδύσεις χαρακτηρίζονται από τη χρήση του μαύρου ανθρακονήματος, καθώς και από ένα μαύρο ματ χρώμιο, δίνοντας στο εσωτερικό μια premium, σπορ αίσθηση.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button