NEA

Αυτό είναι το Toyota C-HR!

2017-Toyota-C-HR-leak (1)

Με αυτό το crossover οι Ιάπωνες θα ρίξουν στην αρένα τον αντίπαλο του Nissan Juke και παράλληλα αποκτούν έναν εκπρόσωπο στην κόμπακτ κατηγορία…

2017-Toyota-C-HR-leak (3)Μερικές μέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα στην Γενεύη, στο διαδίκτυο διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του ολοκαίνουργιου Toyota C-HR που συνδυάζει τα στοιχεία ενός συμβατικού SUV με ενός πιο κουπέ crossover. Το τελευταίο οφείλεται κυρίως στον τρόπο που χαμηλώνει η οροφή στο πίσω μέρος, ενώ η μετακόμιση των λαβών ψηλότερα ενισχύει την κουπέ εντύπωση.

2017-Toyota-C-HR-leak (2)Τα πίσω φωτιστικά σώματα προεξέχουν μαζί με το πάνω μέρος της τελευταίας πόρτας δίνοντας την εντύπωση μιας αεροδυναμικής πτέρυγας, ενώ γενικότερα το αμάξωμα δείχνει πως θέλει να ικανοποιήσει αισθητικά τόσο τα ασιατικά, όσο και τα ευρωπαϊκά γούστα. Το Toyota C-HR βασίζεται στη νέα πλατφόρμα TNGA, η οποία τοποθετείται για πρώτη φορά στο νέο Prius που οδηγήσαμε πρόσφατα στην Βαλένθια.

Το SUV της Toyota θα αντιμετωπίσει όλους τους παίχτες στα μικρά SUV (Fiat 500X, Jeep Renegade, Opel Mokka, Honda HR-V κ.α.) και το λανσάρισμά του στις αγορές θα ξεκινήσει από το φθινόπωρο. Στα ατού του θα υπάρχει και μία υβριδική έκδοση, ίδια με αυτή του Prius στα 1.800 κ.εκ. που θα αποδίδει 120 άλογα. Περισσότερα, οσονούπω στο caroto.gr!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!