NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Subaru XV Concept, με το βλέμμα στην επόμενη γενιά

subaru_xv

Ένα πρωτότυπο, που όμως αντικατοπτρίζει σε μεγάλο βαθμό την επόμενη γενιά του XV, παρουσίασε η Subaru, δίνοντας σαφή δείγματα της νέας σχεδιαστικής της κουλτούρας…

subaru_xv_2Η νέα αυτή φιλοσοφία ονομάζεται DYNAMIC X SOLID design και σε βάθος χρόνου θα περάσει σε όλα τα μελλοντικά μοντέλα της Ιαπωνικής εταιρίας. Όσο για το εν λόγω πρωτότυπο, είναι ελαφρά μικρότερο σε μήκος αλλά πιο πλατύ από το υπάρχον XV, ενώ διατηρεί το ίδιο μεταξόνιο.

Η εμφάνισή του χαρακτηρίζεται αρκετά επιθετική, με έντονα νεύρα, μία ιδιαίτερη γρίλια μπροστά, φουτουριστικά φώτα, και μεγάλους τροχούς με ελαστικά διαστάσεων 245/50 R19.

Χαμηλά το αμάξωμα έχει ενισχυθεί με αλουμινένιες και πλαστικές ποδιές και επενδύσεις, δίνοντας έτσι μία πιο σκληροτράχηλη off road αύρα. Ιδιαίτερες τεχνικές λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, πιθανά καθώς η Subaru θέλει να δώσει έμφαση κυρίως στην εξωτερική εμφάνιση.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!