NEA

Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC με 367 άλογα

Mercedes-Benz-GLC43_AMG_4Matic_2017_1000 (5)

Με το 0-100 να πετυχαίνεται σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα ο αντίπαλος των Audi SQ5 και BMW X3 xDrive35i φαίνεται ικανός για όλα!

Η τελευταία προσθήκη στην γκάμα της GLC είναι αυτή με τον γνωστό πλέον υπερτροφοδοτούμενο V6 των 3.000 κ.εκ. που αποδίδει 367 άλογα και 520 Nm ροπής. Συνδυάζεται με το κιβώτιο 9G-Tronic (ναι, αυτό με τις 9 σχέσεις) που εδώ έχει πιο γρήγορες αλλαγές, ενώ υπάρχουν 5 προγράμματα παραμετροποίησης (Dynamic Select). Η τετρακίνηση έχει ρυθμιστεί στο πρότυπο της AMG με κατανομή 31/69 (εμπρός/πίσω), ενώ ανάλογες είναι και οι επιδόσεις με το 0-100 να ολοκληρώνεται σε μόλις 4,9 δλ. και την τελική να περιορίζεται ηλεκτρονικά (στα συνήθη 250 χλμ./ώρα).

Η αερανάρτηση Air Body Control έχει επίσης πιο σπορ ρύθμιση, έχουν γίνει βελτιώσεις στον μπροστινό άξονα, όπως και στην γεωμετρία της πίσω διάταξης. Νέα ρύθμιση έχει το ηλεκτρομηχανικό τιμόνι, τα φρένα είναι ενισχυμένα (μπροστά 4-πίστονα), ενώ ανάλογα εμφατική είναι η εμφάνιση του αμαξώματος με τις 19άρες ζάντες. Η Mercedes-MAG GLC43 θα κάνει την πρώτη της επίσημη εμφάνιση στην έκθεση της Νέας Υόρκης.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!