NEA

Ανανέωση για το Toyota GT86

Toyota GT86 facelift revealed ahead of New York debut (1)

Το ιαπωνικό κουπέ θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση την επόμενη εβδομάδα στη Νέα Υόρκη συνεχίζοντας με τον ίδιο ατμοσφαιρικό κινητήρα…

Toyota GT86 facelift revealed ahead of New York debut (2)Από ένα διακριτικό facelift περνά το GT86 και δυστυχώς η ανανέωση του δεν συνδυάζεται με κάποιο μικρότερο turbo -ή μεγαλύτερο από πλευράς κυβικών- μοτέρ. Έτσι, τα νέα στοιχεία περιορίζονται σε αισθητικές αλλαγές με την εμπρός μεγαλύτερη γρίλια, τα επανασχεδιασμένα LED και τους προβολείς ομίχλης, τους προφυλακτήρες, της νέας σχεδίασης ζάντες, τα πίσω φώτα κ.α.

Στο εσωτερικό υπάρχει προαιρετικά επένδυση από αλκαντάρα, το τιμόνι έχει χειριστήρια για το ηχοσύστημα, ενώ νέα είναι και τα λογότυπα «86» (αναμένουμε περισσότερες φωτογραφίες). Από πλευράς μηχανικών μερών έχουν γίνει κάποιες αναβαθμίσεις στην ανάρτηση για καλύτερο κράτημα, ενώ ο δίλιτρος boxer έχει πλέον 5 άλογα περισσότερα φτάνοντας συνολικά τα 205.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως το GT86 είναι ένα από τα πιο «fun to drive» πισωκίνητα κουπέ εστιάζοντας περισσότερο στο απολαυστικό setup και λιγότερο στις επιδόσεις. Ωστόσο, ένα νέο turbo μοτέρ ίσως να έδινε μία νέα προοπτική σε ένα από τα πιο διασκεδαστικά πισωκίνητα κουπέ που έχουμε οδηγήσει τα τελευταία χρόνια…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!