ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αποζημίωση για την κόρη του Paul Walker

PAUL WALKER

Η Meadow Walker, κόρη του αδικοχαμένου ηθοποιού Paul Walker, θα λάβει ως αποζημίωση από την περιουσία του Roger Rodas, οδηγού της μοιραίας Porsche Carrera GT, το ποσό των 10,1 εκατομμυρίων δολαρίων.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της Meadow Walker «η πλευρά του Rodas ανέλαβε μερικώς την ευθύνη για το δυστύχημα, ενώ το πόσο αυτό δεν είναι παρά μόνο ένα κλάσμα από τα έσοδα που θα είχε ο πατέρας της ως ηθοποιός διεθνούς βεληνεκούς».

Η απόφαση αυτή ακολούθησε την, όπως είχαμε γράψει, αθωωτική για την Porsche η οποία προέκυψε έπειτα από μήνυση της συζύγου του Rodas Kristine ενάντια στη γερμανική εταιρεία, με τις κατηγορίες ότι το αυτοκίνητο παρουσίαζε μια σειρά ελλείψεων στα συστήματα ασφαλείας και είχε προβληματική ανάρτηση.

Εναντίον της Porsche έχουν στραφεί τόσο η κόρη όσο και ο πατέρας του Paul Walker, ενώ σημαντικό στοιχείο για την υπόθεση είναι η έκθεση της αστυνομίας του Los Angeles που αναφέρει πως οι λόγοι του δυστυχήματος είναι η υπερβολική ταχύτητα και η κακή εκτίμηση της κατάστασης από τον Roger Rodas.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!