NEA

Τι θα γίνει με τις νέες άδειες οδήγησης; Σε αναμονή κοντά στους 10.000 υποψήφιους!

Sxoli Odigon (2)

Οι εξεταστές διαμαρτύρονται για την διακοπή του επιδόματος εξετάσεων και οι υποψήφιοι οδηγοί περιμένουν εδώ και μήνες για το πότε θα πάρουν το δίπλωμα τους…

Σκεφτείτε πως δεν είναι μόνο οι νέοι υποψήφιοι οδηγοί που επιθυμούν να εξεταστούν για να παραλάβουν την άδεια οδήγησης, αλλά και πολλοί επαγγελματίες δημιουργώντας άμεσες επιπλοκές στις δραστηριότητες τους. Λόγω της αποχής των εξεταστών ήδη πολλοί εκπαιδευτές σκέπτονται να εγκαταλείψουν το επάγγελμα καθώς αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα, καθώς εδώ και περίπου 2 μήνες απέχουν από τα καθήκοντά τους, οι εξεταστές υποψηφίων οδηγών του υπουργείου, λόγω περικοπών των επιδομάτων για τις υπερωρίες.

Sxoli Odigon (1)H αποχή των εξεταστών έχει ως αποτέλεσμα την αναδουλειά εδώ και τρεις μήνες των σχολών οδήγησης με αποτέλεσμα να βρίσκονται σε αναμονή περίπου 6.000 υποψήφιοι οδηγοί στην Αθήνα και περίπου2.500 στην επαρχία. Σήμερα το πρωί οι ιδιοκτήτες και εκπαιδευτές σχολών οδήγησης προχώρησαν σε συμβολικό αποκλεισμό του υπουργείου Μεταφορών, ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Πριν δύο εβδομάδες, το Σωματείο Εκπαιδευτών συναντήθηκε με την υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η οποία ωστόσο, είπε ο κ. Γιαννουλάκης, τους δήλωσε πως δεν μπορεί να ικανοποιηθεί το αίτημα των εξεταστών για την επανακαταβολή του επιδόματος εξετάσεων, αν αυτό δεν εγκριθεί πρώτα από τους θεσμούς, σύμφωνα με το ert.gr. «Τους είχαμε αποστείλει 2-3 έγγραφα που αναλύαμε αριθμητικά την κατάσταση, αλλά αρχικά ήταν αρνητικοί», σημείωσε η υφυπουργός, μιλώντας στο Mega. Ωστόσο, κατόπιν εξηγήσεων ανέφερε ότι «μείναμε σύμφωνοι ότι θα επανέλθουμε με νέο έγγραφο», με βάση τα δεδομένα της χθεσινής συζήτησης. Από ότι φαίνεται μάλλον θα χρειαστεί να περιμένετε λίγο παραπάνω για να βγάλετε το δίπλωμα σας…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!