NEA

Ρεκόρ πωλήσεων για τη Nissan στην Δ. Ευρώπη

CROSSOVERS NISSAN

Η Nissan σημείωσε την καλύτερη επίδοση πωλήσεων επί  ευρωπαϊκού εδάφους στην ιστορία της!

Για το  οικονομικό έτος του 2015 (που λήγει στις 31 Μαρτίου), ο συνολικός όγκος πωλήσεων της Nissan έφτασε στην Δ. Ευρώπη τα 621.910 αυτοκίνητα, σημειώνοντας αύξηση 9,4% σε σχέση με το 2014, όντας το υψηλότερο νούμερο πωλήσεων στην ιστορία της.

digital retouch: Ole Bunger www.pixoleb.comΚαταλυτική επίδραση στην αύξηση των πωλήσεων της Nissan στην Γηραιά Ήπειρο έχει η γκάμα των crossover της φίρμας, με τα Qashqai, Juke και X-Trail να αποτελούν την αιχμή του δόρατος στον χάρτη των πωλήσεων. Επιπλέον, το άρτι αφιχθέν νέο NP300 NAVARA αρχίζει να ενισχύει σημαντικά τις πωλήσεις της μάρκας, όπως και το οικογενειακό hatchback Pulsar που σημειώνει μια αξιόλογη πορεία. Το Qashqai σημειώνει τον μεγαλύτερο όγκο πωλήσεων με πάνω από 250.000 (για το 2015).

Στην Ελλάδα, η  Nissan βρίσκεται πρώτη στις ταξινομήσεις επιβατικών αυτοκινήτων για το 1ο  τρίμηνο του  2016,  ενώ ειδικά για τον Μάρτιο σημείωσε πρωτιά με μερίδιο αγοράς 19,7% και 1.245 αυτοκίνητα, με δεύτερη την Toyota με μερίδιο 8,5% και 535 αυτοκίνητα αντίστοιχα. Επιπλέον, το Qashqai στην ελληνική αγορά είναι το πρώτο σε πωλήσεις μοντέλο στην κατηγορία C και για το 1ο  τρίμηνο του 2016,  με 500 ταξινομήσεις.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!