NEAΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Γιατί να θέλει κάποιος να εργάζεται στην Brabus;

Brabus Mercedes Classic (1)

Αν δείτε όλα αυτά τα αναπαλαιωμένα κουκλιά θα καταλάβετε πως δεν χρειάζονται μόνο τα κατάλληλα εφόδια, αλλά και αρκετό μεράκι. Και ποιος δεν θα ήθελε να φορά μία φόρμα εργασίας της Brabus;

Brabus Mercedes Classic (2) Πέρα από τις αναβαθμίσεις και βελτιώσεις για μοντέλα της Mercedes, η Brabus είναι γνωστή και για τις αναπαλαιώσεις κλασικών μοντέλων, όπως αυτά που σας παρουσιάζουμε σε ένα άλμπουμ με πολλές φωτογραφίες. Μία σπέσιαλ αναπαλαίωση μπορεί να απαιτήσει έως 4.000 εργατοώρες, ανάλογα και με την κατάσταση και τον τύπο του μοντέλου.

Η Brabus εγκαινίασε το τμήμα ανακατασκευής κλασικών αυτοκινήτων το 2014 και το οποίο στεγάζεται σε ένα χώρο 2.000 τ.μ. στο Bottrop της Γερμανίας. Πριν ανακατασκευαστεί κάθε αυτοκίνητο λύνεται μέχρι και την τελευταία βίδα για να εξακριβωθεί η κατάστασή του, ενώ κάθε ολοκληρωμένο έργο συνοδεύεται από 2ετή εγγύηση.

Brabus Mercedes Classic (55)Στην Techno-Classi που έγινε στο Essen η Brabus παρουσίασε δύο 300 SL (μία Gullwing και μία Roadster), δύο 280 SL Roadster (W113 Pagonda), δύο 280 SE 3.5 Cabriolet (W111) και μία 600 Pullman του 1967. Τώρα, για το κόστος κάθε αναπαλαίωσης καλύτερα να μην ρωτήσετε και απολαύσετε τις υπέροχες αυτές κατασκευές στις 100+ παρακάτω φωτογραφίες :-)

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!