NEA

Τέλη του χρόνου το νέο Nissan Micra

2017 Nissan Micra digital exercise

To νέο Micra αναμένεται να κάνει ντεμπούτο τον Οκτώβριο στο σαλόνι του Παρισιού και να κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά προς τα τέλη του έτους…

To νέο Micra δοκιμάζεται ήδη στους δρόμους με βαρύ καμουφλάζ ώστε να είναι έτοιμο για το παριζιάνικο ντεμπούτο του. Ακόμη και αν η εμφάνιση του δεν είναι τόσο προχωρημένη όσο μας είχε δείξει ο Theophilus Chin, ακόμη και η πιο ρεαλιστική που μας παρουσιάζει το OmniAuto.it είναι άκρως ενδιαφέρουσα που δεν έχει καμία σχέση με το ινδικό Micra. Αυτή την φορά οι Ιάπωνες θα δώσουν ένα ευρωπαϊκό αέρα στο Micra που θα βασίζεται στην πλατφόρμα CMF B των Renault-Nissan.

Μάλιστα, το νέο Micra θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο Flins της Renault, κοντά στο Παρίσι. Μαζί με το Clio (η νέα γενιά ετοιμάζεται για τα τέλη 2017) θα μοιράζονται και τους ίδιους ατμοσφαιρικούς και turbo 3-κύλινδρους και 4-κύλινδρους κινητήρες με μηχανικά κιβώτια 5 ή 6 σχέσεων (το Micra μάλλον θα έχει CVT αντί του διπλόδισκου EDC που θα έχει το Clio). Από εκεί και πέρα το εσωτερικό θα έχει οθόνη αφής, φουλ διασύνδεση, ψηφιακές ενδείξεις στον πίνακα οργάνων και μεγάλη προσοχή στην ποιότητα των πλαστικών.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!