NEA

Νέο Opel Astra Sports Tourer με κληρονομιά 53 ετών

OPEL-ASTRA-SPORTS-TOURER-TRADITION (14)

Το στέισον της Opel περνά στην 10η γενιά του έχοντας δώσει λύσεις από την εποχή του Kadett, όχι μόνο στις οικογένειες, αλλά ακόμη και στους… επαγγελματίες!

OPEL-ASTRA-SPORTS-TOURER-TRADITION (9)Οι πωλήσεις 24 εκατομμυρίων και πλέον Opel Kadett και Opel Astra σηματοδοτούν έναν εντυπωσιακό αριθμό και παράλληλα ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα. Στοιχίζοντας το ένα αυτοκίνητο πίσω από το άλλο, όλα τα συμπαγή μοντέλα Opel που έχουν κατασκευαστεί μέχρι τώρα θα ξεπερνούσαν τη μαγική ένδειξη των 100.000 χιλιομέτρων και θα δημιουργούσαν μία σειρά αυτοκινήτων που θα μπορούσαν να κυκλώσουν τον Ισημερινό δυόμιση φορές.

OPEL-ASTRA-SPORTS-TOURER-TRADITION (8)Με λίγα λόγια, θα μπορούσαμε να πούμε ότι τα μικρο-μεσαία Opel έχουν καταφέρει να κάνουν τη μετακίνηση προσιτή σε νέες κοινωνικές τάξεις και, αφού η ατομική μετακίνηση έγινε μέρος της καθημερινότητας οι τελευταίες γενιές έκαναν προσιτές τις τεχνολογίες και καινοτομίες από μεγαλύτερες κατηγορίες, όπως οι εξαιρετικές τεχνολογίες φωτισμού, AFL+ στο Astra J και IntelliLux LED στο νέο Astra. Τώρα, η Opel ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του best seller της – συνεχίζοντας την ιδέα του «εκδημοκρατισμού» καινοτομιών από μεγαλύτερες και ακριβότερες κατηγορίες και συνδυάζοντάς τις με μία εκφραστική, δυναμική σχεδίαση.

OPEL-ASTRA-SPORTS-TOURER-TRADITION (1)Το νέο Astra Sports Tourer βασίζεται σε μία νέα αρχιτεκτονική χαμηλού βάρους, χρησιμοποιεί αποκλειστικά κινητήρες τελευταίας γενιάς και προσφέρει χαρακτηριστικά από μεγαλύτερες κατηγορίες. Η απέριττη σχεδίαση κάνει το Astra Sports Tourer πιο αθλητικό από ποτέ. Με λίγα λόγια, το νέο Astra συνδυάζει απόδοση με κομψότητα και επαναπροσδιορίζει την κατηγορία των συμπαγών μοντέλων με κορυφαίες καινοτομίες. Με τέτοια προσόντα, εύκολα κατέκτησε τον τίτλο του Ευρωπαϊκού «Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2016» το Μάρτιο.

OPEL-ASTRA-SPORTS-TOURER-TRADITION (6)Η ιστορία των στέισον της Opel ξεκίνησε με το Kadett A Caravan το 1963. Η Opel παρουσίασε το πρώτο συμπαγές της station wagon και γρήγορα έγινε ηγέτης της αγοράς σε αυτή την κατηγορία. Από τότε και μετά, ένα αυτοκίνητο με την πρακτικότητα ενός van περιλαμβανόταν σε κάθε νέα γενιά Kadett και Astra. Το Astra H (2004-2010) ήταν το τελευταίο που έφερε το όνομα Caravan, καθώς στην πορεία τα station wagons μετεξελίχθηκαν σε σύγχρονα μέσα lifestyle.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!