NEA

Ανανέωση και νέοι κινητήρες για τα Citroen C4 Picasso & Grand Picasso

Thomas BrΓ©mond @ Dream On Productions

Τα πολυχρηστικά της Citroen περνούν από το πρώτο τους facelift και ταυτόχρονα υποδέχονται τους νέους βενζινοκινητήρες της σειράς PureTech…

Στο πλαίσιο ενός τυπικού facelift τα C4 Picasso & Grand Picasso αποκτούν φρέσκο παρουσιαστικό με επανασχεδιασμένο εμπρός μέρος και για πρώτη φορά «3D» φωτιστικά σώματα στο πίσω μέρος. Ανάμεσα στις διάφορες λεπτομέρειες περιλαμβάνονται οι νέας σχεδίασης ζάντες 17 ιντσών, νέες βαφές αμαξωμάτων, ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν τρία νέα εξοπλιστικά πακέτα που περιλαμβάνουν όλα τα νέα συστήματα άνεσης και ασφάλειας (νέο σύστημα πολυμέσων με 7’’ οθόνη αφής, αυτόνομη πέδηση, σύστημα προειδοποίησης τυφλής γωνίας κ.α.).

Εξίσου σημαντικές είναι οι αλλαγές στην γκάμα των κινητήρων των δύο MPV της Citroen, όπου υπάρχουν δύο νέες PureTech υπερτροφοδοτούμενες εκδόσεις στα 1.200 κ.εκ. Η βασική αποδίδει 110 ίππους, η ισχυρότερη έχει 130 ίππους, ενώ πέρα από τα μηχανικά 6άρια κιβώτια η top έκδοση διαθέτει προαιρετικά και αυτόματο με επίσης 6 σχέσεις. Η γκάμα των ντίζελ κινητήρων παραμένει ως έχει στις εκδόσεις του 1.6 BlueHDi.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!