NEA

Η Nissan απέκτησε το 1/3 της Mitsubishi

nissan-mitsubishi (1)

Η Nissan ανακοίνωσε επίσημα πως κατέβαλε το ποσό των 2,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων για να αποκτήσει το 34% της Mitsubishi…

Μετά το σκάνδαλο της Mitsubishi σχετικά με την παραποίηση εκπομπής ρύπων στην Ιαπωνία, έρχεται να κλείσει μια σημαντική συμφωνία στην αυτοκινητοβιομηχανία. Συγκεκριμένα, η Nissan (η 2η μεγαλύτερη εταιρία στην Ιαπωνία, 1η είναι η Toyota) είναι πλέον ο μεγαλύτερος μέτοχος της Mitsubishi, της οποίας η μετοχή έχασε μέχρι και την μισή της αξία μετά το σκάνδαλο.

Ο ενορχηστρωτής της συμφωνίας, ο Carlos Ghosn (ο πρόεδρος της Nissan-Renault) δήλωσε πως στην κατάσταση που είναι τώρα η Mitsubishi, μία τέτοια συναλλαγή είναι «win-win» και για τις δύο πλευρές. Από την άλλη, ο Osamu Masuko, πρόεδρος της Mitsubishi είπε πως αυτή η συμφωνία δημιουργεί μία μακροχρόνια αξία που χρειάζονται και οι δύο εταιρίες για το μέλλον.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!