NEAΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Τι οδηγούν οι κροίσοι του ψηφιακού κόσμου;

car_art0

Όσο και αν ακουστεί παράξενο οι πλουσιότεροι άνθρωποι από τον χώρο της πληροφορικής δεν οδηγούν πάντα και το ακριβότερο αυτοκίνητο του κόσμου…

PORSCHE-959-1Ο Jeff Bezos (όχι δεν είναι ελληνικής καταγωγής) της Amazon προτιμά να μετακινείται με ένα Honda Accord του 1996. Συναισθηματική σύνδεση ή απλή αδιαφορία; Ποιος ξέρει… Από τις ειδικές περιπτώσεις είναι και ο Bill Gates που μπορεί να έχει πολλά αυτοκίνητα, αλλά δεν αλλάζει με τίποτα την Porsche 959 (με την οποία κυκλοφορούσε πριν καν πάρει έγκριση τύπου για τις ΗΠΑ). Ακόμη πιο προσγειωμένοι είναι ο Tim Cook της Apple που έχει μια BMW σειρά 5, όπως και ο πρώην διευθυντής της Microsoft Steve Ballmer που οδηγεί ένα υβριδικό Ford Fusion.

7-JAGUAR-E-TYPE-1967-ELON-MUSKΚαι ενώ ο συνιδρυτής του Facebook Dustin Moskovitz αρκείται σε ένα VW Golf R32 και πολύ περισσότερο στο ποδήλατό του (φυσικά κάτι σούπερ σπέσιαλ σε κάρμπον), ο Mark Zuckerberg προτιμά τα supercars, όπως μια Pagani Huayra που απέκτησε προσφάτως.  O Larry Ellison της Oracle έχει ένα Lexus LFA, ενώ ο Michael Dell της ομώνυμης εταιρείας κυκλοφορεί με μια Porsche Carrera GT (ή και με Hummer H2).

10-TESLA-MODEL-S-SEAN-PARKERO πολύς Elon Musk μπορεί να διατυμπανίζει την ηλεκτροκίνηση, αλλά το αγαπημένο του αυτοκίνητο είναι μία Jaguar Ε-Type του 1967. Πάντως, δεν πρέπει να έχει παραπάνω μιας και τα Tesla που κατασκευάζει η εταιρία του τα οδηγούν οι Larry Page και Sergei Brin (τα αφεντικά της Google), ένα Roadster και ένα Model X, αντίστοιχα. Με ένα Model S έχει ο εθεάθη ο Sean Parker του Napster (εναλλακτικά έχει και ένα Audi S5), ενώ ο Evan Spiegel του Snapchat κυκλοφορεί με Ferrari 599. Φυσικά, όλα τα παραπάνω αποτελούν τις μεγαλύτερες αδυναμίες των μεγιστάνων της πληροφορικής αφού ανά πάσα στιγμή μπορούν να έχουν ότι τετράτροχο θελήσουν…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!