NEA

Ζαβολιές και από την Suzuki στην κατανάλωση 16 μοντέλων της!

Suzuki-SX4-S-Cross-

Η Suzuki παραδέχτηκε πως παραποίησε τις εργοστασιακές τιμές καταναλώσεων σε 16 μοντέλα που πωλούνται στην Ιαπωνία…

Μετά τη Mitsubishi και την εξαγορά του 34% από την Nissan, η Suzuki παραδέχθηκε πως χρησιμοποιούσε «μη εγκεκριμένες μεθόδους μέτρησης κατανάλωσης». Παράλληλα ο εκπρόσωπός της Hidehiro Hirano δήλωσε πως ο πρόεδρος της εταιρείας θα αναφέρει το πρόβλημα στις αρμόδιες αρχές της χώρας.

Το θέμα, σύμφωνα πάντα με την εταιρεία, αφορά 16 μοντέλα, τα Alto, Alto Lapin, Wagon R, Hustler, Spacia, Every, Carry, Jimny, Solio, Ignis, Baleno, SX4 S-CROSS, Swift, Escudo 2.4, Escudo, Jimny Sierra, που πωλούνται αποκλειστικά και μόνο στην Ιαπωνία.

Στα συγκεκριμένα μοντέλα οι μετρήσεις κατανάλωσης δεν γίνονταν με τη μεθοδολογία που επέβαλε η νομοθεσία της χώρας, ενώ η 4η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία της χώρας δήλωσε πως δεν παραποίησε τα αποτελέσματα των δοκιμών. Αμέσως μετά την ανακοίνωση η μετοχή της εταιρείας έκλεισε με πτώση 11%, οπότε αναμένονται εξελίξεις…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!