NEA

Ένα σπέσιαλ Renault Clio RS με 250 άλογα!

RENAULT-CLIO-RS-CONCEPT (1)

Πρόκειται για ένα σπέσιαλ πρωτότυπο που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά το επόμενο Σαββατοκύριακο στο Grand Prix του Μονακό…

RENAULT-CLIO-RS-CONCEPT (7)Αν η ανταπόκριση του κοινού είναι ενθαρρυντική, τότε η Renault θα προχωρήσει στην παραγωγή της πιο hot εκδοχής του Clio RS που θα αποδίδει 20 επιπλέον ίππους, φτάνοντας τους 250 συνολικά (από turbo μοτέρ 1.600 κ.εκ.). Οι φωτογραφίες και τα πρώτα στοιχεία έρχονται από την το facebook της γαλλικής ιστοσελίδας TheAutomobilist.fr και δείχνουν ένα τουμπανιασμένο Clio RS, με πιο επιθετικό αμάξωμα, τονισμένα αεροδυναμικά βοηθήματα, φουσκωμένα φτερά με ανοίγματα εξαερισμού για την ακόμα καλύτερη ψύξη των φρένων κ.α. Σχετικά με τις επιδόσεις το 0-100 αναμένεται να πέφτει κάτω από τα 6,6 δλ. του τωρινού Clio RS, ενώ αντίστοιχα η τελική θα ξεπερνά τα 235 χλμ./ώρα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!