NEA

Το φθινόπωρο το ανανεωμένο Renault Clio

RENAULT-CLIO-2017 (1)

Στο Παρίσι, αρχές Οκτωβρίου, θα παρουσιαστεί μια facelift εκδοχή του Clio που θα εναρμονίζεται με τα νεότερα Megane και Kadjar…

RENAULT-CLIO-2017 (2)To δημοφιλές supermini της Renault θα συνεχίζει από το φθινόπωρο με φρέσκια εμφάνιση την πορεία του (στην φωτογραφία βλέπετε του Megane που θα λανσαριστεί το φθινόπωρο Ελλάδα, περίπου μαζί με το Scenic). Από πλευράς κινητήρων αναμένεται να προστεθεί στη γκάμα μια έκδοση 100 ίππων του κινητήρα βενζίνης των 1.200 κυβικών καθώς και ένα υβριδικό σύστημα πρόωσης γύρω από τον dCi 110.

Αισθητικά, οι αλλαγές δεν θα είναι μεγάλης έκτασης και θα εντοπίζονται στην μεγαλύτερη μάσκα, ενώ οι προβολείς θα επανασχεδιασθούν ενσωματώνοντας τα LED ημέρας. Αλλαγές θα υπάρχουν και στα πίσω φώτα, ενώ στο εσωτερικό οι διαφοροποιήσεις αφορούν ένα καινούργιας σχεδίασης τιμόνι καθώς και την αναβάθμιση των συστημάτων πολυμέσων και διασύνδεσης.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!