NEA

Το ανανεωμένο Nissan GT-R Nismo παρουσιάστηκε στο Nurburgring

NISSAN-GT-R-NISMO-2017 (1)

Ακόμη και ένα σούπερ σπορ μοντέλο όπως είναι το GT-R Nismo χρειάζεται το facelift του, έστω και αν η ισχύς δεν έχει αλλάξει στο ελάχιστο…

Ένα facelift που έρχεται ως φυσικό επακόλουθο μετά την ανανέωση και του απλού GT-R. Το σπέσιαλ GT-R Nismo παρουσιάστηκε στον 24ώρο αγώνα του Nurburgring με νέο κάρμπον μπροστινό προφυλακτήρα, ενώ στο εσωτερικό το νέο τιμόνι έχει επένδυση από αλκαντάρα με τα ειδικά καθίσματα της Recaro να είναι ντυμένα με δέρμα και συνθετικό σουέτ.

Ο διπλοτούρμπινος 3.8 V6 αποδίδει 600 PS/6.800 σ.α.λ. και 652 Nm, συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με 6 σχέσεις και είναι ελαφρώς πιο βολικό στην καθημερινότητα. Πάντως, οι Ιάπωνες δεν μπορούν να παραβλέψουν πως ο ιδιοκτήτης κάθε Nismo μπορεί να επισκέπτεται και την πίστα και για αυτό προχώρησαν σε αλλαγές στα ελατήρια, τα αμορτισέρ και τις αντιστρεπτικές ώστε να βελτιώσουν την αμεσότητα σε κράτημα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!