NEA

Η BMW ανανέωσε και την 3 GT

BMW 340i GT M Sport Estorilblau

Η GT μακρύτερη εκδοχή της σειράς 3 ανανεώνεται ώστε να συμβαδίζει αισθητικά με την υπόλοιπη γκάμα…

Η BMW 3 GT είναι μακρύτερη κατά 20 εκ. και με μεγαλύτερο μεταξόνιο κατά 11 εκ., στοιχεία που παραμένουν αναλλοίωτα μιας και η ανανέωση δεν ξεπερνά τα όρια ενός τυπικού facelift. Έτσι, η «νέα» 3 GT ξεχωρίζει από τους επανασχεδιασμένους προβολείς που την κάνουν να δείχνει ακόμα πιο δυναμική, ενώ έχουν τονιστεί περισσότερο οι γραμμές στο πίσω μέρος της. Στο εσωτερικό έχουν γίνει αλλαγές στα διακοσμητικά και έχει χρησιμοποιηθεί περισσότερο χρώμιο προκειμένου να δημιουργείται μια αίσθηση μεγαλύτερης πολυτέλειας.

Οι χώροι (πορτμπαγκάζ από 520 έως και 1.600 λίτρα) παραμένουν μεγάλοι ως είχαν, ενώ η γκάμα των κινητήρων συνεχίζει χωρίς ουσιαστικές αλλαγές, αλλά με προσαρμογές στις τελευταίες εκδόσεις, με τη βάση στους βενζίνης να είναι για την 320i στα 2.000 κ.εκ. (με 184 ίππους), ενώ στους ντίζελ υπάρχει η 320d επίσης στα 2.000 κ.εκ. (με 143 ίππους).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!