ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ηλεκτροκίνητο καρτ για παιδιά [vid]

Αν θεωρείτε πως το βλαστάρι σας έχει ταλέντο στην οδήγηση, τότε αξίζει να ρίξετε μια ματιά στο ηλεκτροκίνητο καρτ της Actev Motors…

arrow-smart-kart (6)Η αμερικάνικη εταιρία παρουσίασε το Arrow Smart-Kart, ένα «καρτάκι» για παιδιά ηλικίας 5-9 ετών που είναι πλήρως ηλεκτροκίνητο. Μάλιστα, υπάρχει ενσωματωμένο Wi-Fi και GPS ώστε το καρτ να ελέγχεται απομακρυσμένα και από app του smartphone κάθε φορά που ο «μικρός» (ή η «μικρή») κάνει τσαχπινιές.

Η μέγιστη ταχύτητα είναι στα 19 χλμ/ώρα (μπορεί να περιοριστεί ηλεκτρονικά), το βάρος φτάνει τα 33 κιλά, το σασί είναι χαλύβδινο, ενώ υπάρχουν δύο ηλεκτροκινητήρες ς των 250 W για να κινούν κάθε πίσω τροχό. Προαιρετικά υπάρχουν δύο μπαταρίες λιθίου, καθώς και δύο «drift rings» που μειώνουν την πρόσφυση κάθε πίσω τροχού για πλαγιολισθήσεις και ανάποδα τιμόνι. Οι τιμές ξεκινούν από τα 1.000 δολάρια, ενώ υπάρχει δυνατότητα αποστολής σε όλο τον κόσμο επικοινωνώντας με την Actev Motors.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!