ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

To Nissan 370Z NISMO φτιάχνει μέχρι και ντόνατς!

Με αφορμή τον εορτασμό του #NationalDonutDay στις ΗΠΑ, ο πρωταθλητής του Formula Drift Chris Forsberg, επιδεικνύει την “μαεστρία” του στην πλαγιολίσθηση για μια ακόμα φορά, σε ένα μοναδικό γύρισμα σε στούντιο της Νότιας Καλιφόρνιας.

nissan-370z-donut-sprinklesΣυγκεκριμένα, η αποστολή του Forsberg ήταν να «πασπαλίσει» με χιλιάδες μικροσκοπικά κομματάκια πολύχρωμης τρούφας , πάνω από 300 λουκουμάδες πλαγιολισθαίνοντας με ένα Nissan 370Z NISMO! Οι συντελεστές της παραγωγής, προκειμένου να σιγουρευτούν ότι οι λουκουμάδες θα “πασπαλιστούν” σωστά, έριξαν στο πάτωμα του στούντιο περισσότερα από 2.800 κιλά πολύχρωμης τρούφας. Ο Forsberg με 350 ίππους και 15 περάσματα, όχι μόνο έφτιαξε τα λαχταριστά donuts αλλά και «έγραψε» στο πάτωμα του στούντιο, εξίσου συναρπαστικά… «donuts»!

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!