NEA

Νέο Renault Twingo GT με 110 άλογα

Renault-Twingo-GT (1)

Το ισχυρότερο «μικρό» της Renault θα κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στο φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwood με την διάθεσή του να ξεκινά από το φθινόπωρο…

Renault-Twingo-GT (7)Αν αναζητάτε ένα σπιρτόζικο και πισωκίνητο… πυραυλάκι πόλης, τότε από το φθινόπωρο θα έχετε να υπολογίζετε και στο Renault Twingo GT με τον τρικύλινδρο turbo των 898 κ.εκ. να αποκτά +20 άλογα. Έτσι, όπως και στην περίπτωση των Smart ForFour Brabus η συνολική απόδοση φτάνει τα 110 άλογα και η ροπή τα 170 Nm, ενώ η ανάρτηση έχει αναβαθμιστεί, οι τροχοί είναι 17 ιντσών, το «κοφτό» τιμόνι έχει γίνει πιο άμεσο και βαρύ σε αίσθηση, ενώ το σύστημα ευστάθειας έχει επαναρρυθμιστεί. Χρωματικά οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν να επιλέξουν ανάμεσα στο πορτοκαλί Twingo που βλέπετε, σε μαύρο, γκρι και λευκό αμάξωμα, ενώ στο εσωτερικό αναμένεται να υπάρχει ανάλογος… GT αέρας.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!