NEA

Στην παραγωγή η πανέμορφη Aston Martin Vanquish Zagato

ASTON-MARTIN-VANQUISH-ZAGATO-PRODUCTION (5)

Όπως φαίνεται η Vanquish Zagato παραήταν όμορφη για να ξεμείνει ως concept στο ράφι και για αυτό θα περάσει στην παραγωγή σε 99 μόλις μονάδες…

Η εντυπωσιακή Aston Martin είχε παρουσιαστεί στο φετινό Concorzo d’ Eleganza Villa d’ Este ως πρωτότυπο μοντέλο, αλλά τελικά η βρετανική φίρμα φαίνεται πως βρήκε τους πελάτες και αποφάσισε να προχωρήσει στην κανονική παραγωγή, στο εργοστάσιο της μάρκας στο Gaydon. Οπτικά, η Vanquish Zagato παραγωγής διαφοροποιείται ελάχιστα από το πρωτότυπο με το αμάξωμα να είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από ανθρακόνημα, ενώ υπάρχουν και στοιχεία (π.χ. όπως οι εξωτερικοί καθρέφτες) που μας παραπέμπουν ευθέως στη συλλεκτική One-77.

Κάτω από το μακρύ καπό υπάρχει ο κλασικός 6.0 V12 που για την περίσταση αποδίδει 600 άλογα με το 0-100 να «έρχεται» σε 3,5 δλ. Σχετικά με το σασί έχουν γίνει ρυθμίσεις στην ανάρτηση ώστε να ενισχυθεί περισσότερο ο ταξιδιάρικος GT χαρακτήρας του αυτοκινήτου. Όσο για τις παραδόσεις στους πρώτους πελάτες, αυτές θα ξεκινήσουν αρχές 2017 με τιμή πώλησης στις 657.000 ευρώ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!