NEA

Αυτή είναι η LaFerrari Aperta!

Ferrari-LaFerrari_Aperta-2017-1000 (1)

Η ανοιχτή εκδοχή της σούπερ LaFerrari θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της τον Οκτώβριο στο σαλόνι του Παρισιού…

Ferrari-LaFerrari_Aperta-2017-1000 (2)Η Ferrari έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες της LaFerrari Aperta με την ειδοποιό διαφορά να εντοπίζεται στο προσθαφαιρούμενo κάρμπον κομμάτι της hard-top οροφής ή στην μαλακή soft-top, αν το επιθυμεί ο πελάτης. Στα σημεία έχουν γίνει ειδικές ενισχύσεις και βελτιώσεις ώστε να διασφαλιστεί η στρεπτική δυσκαμψία του πλαισίου στα επίπεδα της κουπέ, ενώ το υβριδικό σύστημα πρόωσης παραμένει ως έχει με τον V12 των 800 ίππων να υποβαστάζεται από τον ηλεκτροκινητήρα των 120 kW (συνολική ισχύς στυα 963 άλογα).

Ferrari-LaFerrari_Aperta-2017-1000 (3)Η αποκάλυψη των πρώτων τριών επίσημων φωτογραφιών έγινε με τον Sergio Marchionne να δηλώνει πως οι πελάτες έχουν ήδη ενημερωθεί. Προφανώς, η παραγωγή θα είναι σαφώς είναι μικρότερη από τις 499 κουπέ LaFerrari και αρκετά πάνω από το περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ (φήμες μιλούν για 3,5!). Και όπως ίσως σωστά να μαντέψατε όλες οι LaFerrari Aperta έχουν ήδη καπαρωθεί (φτώχεια καταραμένη! :-)).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!