NEA

Επίσημο: Με 300+ άλογα και κίνηση μπροστά το νέο Renault Megane RS

2018-Renault-Megane-RS

Ο Patrice Ratti, το αφεντικό της RenaultSport, δήλωσε στο Auto Express πως το νέο Megane RS θα είναι αποκλειστικά προσθιοκίνητο και εξαιρετικά γρήγορο για το Nurburgring…

Παρόλο που το νέο Renault Megane RS θα εξοπλίζεται με δίλιτρο μοτέρ που θα αποδίδει κάτι παραπάνω από 300 άλογα, ο Ratti δήλωσε πως θα είναι εξαιρετικά ελαφρύ και καλοστημένο για να καταρρίψει το ρεκόρ του VW Golf GTI Clubsport S και να ανακτήσει τον άτυπο τίτλο του ταχύτερου προσθιοκίνητου hatch στην Πράσινη Κόλαση.

«Το τωρινό Megane RS είναι ταχύτερο στις στροφές, αλλά χρειάζεται περισσότερη δύναμη στις ευθείες» είπε ο Ratti. «Κάτι για το οποίο θα φροντίσουμε να βελτιώσουμε στο επόμενο Megane RS» είπε συνεχίζοντας.

Όπως είχαμε γράψει το νέο top Megane θα είναι μόνο πεντάθυρο, θα έχει ανάλογη RS εμφάνιση και στήσιμο, πέρα από το αυτόματο διπλοσύμπλεκτο πιθανότατα θα υπάρξει και επιλογή για μηχανικό 6άρι κιβώτιο, θα υπάρχει ενεργητική τετραδιεύθυνση και αρκετές άλλες βελτιώσεις ώστε να αναδειχθεί ξανά ο βασιλιάς στην περιβόητη πίστα του Nurburgring.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!