NEA

Θα υπάρξει BMW M2 GTS με ισχύ πάνω από 400 άλογα;

BMW-Vision-Gran-Turismo-06

Φήμες θέλουν την γερμανική εταιρία να ετοιμάζει σπέσιαλ GTS εκδοχή για την M2 η οποία θα αποδίδει πάνω από 400 άλογα!

2014-473987-bmw-vision-gran-turismo1Η M2 GTS ή CSL, όπως θα ονομάζεται και σύμφωνα με το γερμανικό Auto Motor und Sport, βρίσκεται ήδη στο στάδιο της εξέλιξης και ο τρίλιτρος εξακύλινδρος κινητήρας έχει δεχθεί τις κατάλληλες αναβαθμίσεις (κυρίως στο turbo) ώστε η ισχύ να ανέβει από τα 370 πάνω από τα 400 άλογα. Μάλιστα, τόσο οι επιδόσεις όσο και τα δυναμικά χαρακτηριστικά θα είναι βελτιωμένα χάρη στην χρήση κάρμπον στο αμάξωμα και ενός νέου αεροδυναμικού πακέτου με μεγάλη πτέρυγα στο πίσω μέρος.

Προαιρετικά θα είναι τα κεραμικά δισκόφρενα, ενώ θα υπάρχει ρυθμιζόμενη ανάρτηση με χαμηλωμένο αμάξωμα. Στο εσωτερικό θα επικρατεί ανάλογος αέρας με της M4 GTS, ενώ η M2 GTS ή CSL (στις φωτογραφίες βλέπετε την virtual Gran Turismo) θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την πρώτη μας δοκιμή με την BMW M2 στο Hungaroring.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!